Van ontvangst tot betaling

Een geautomatiseerd factuurproces is efficiënter en kosteneffectiever. U vereenvoudigt hiermee de manier waarop u facturen controleert. Daarnaast heeft u beter inzicht in uw energieverbruik. Geen energiefacturen meer die zonder controle worden betaald, maar een transparante beheerste procedure. Hiermee ontdekt u tijdig fouten wat de controlekwaliteit en de betrouwbaarheid van de door te belasten energiekosten ten goede komt.

Met INNAX Factuur Controle (IFC) voert u meerdere automatische controles uit: een slim afhandelingsysteem voor de ontvangst en afhandeling van digitale en fysieke energiefacturen. Het digitaliseren van de factuurstroom maakt onderdeel uit van het proces. 

Koppeling financieel administratiesysteem

Een koppeling met uw financieel administratiesysteem zorgt ervoor dat u zelf geen (details van) facturen hoeft in te voeren. Wij leveren de benodigde inleesbestanden. Eventueel inclusief uw kostenplaatsen en purchase orders. Uiteraard stellen wij alleen de juiste facturen voor betaling beschikbaar.

Rapportages

Wilt u overzichtelijke financiële rapportages? INNAX is specialist in het volledig inzichtelijk maken van uw energiekosten. Deze rapporten geven u inzicht in de gecontroleerde en betaalde facturen, de prognose voor het lopende jaar en de afwijking ten opzichte van het budget. Zo kunt u tijdig bijsturen op uw energiebudget als de situatie daarom vraagt.

Aansluiting op platformen

INNAX kan tevens de aanlevering van de facturen verzorgen via de platforms van Digipoort en SimplerInvoicing. Op deze wijze kan de aanlevering van de facturen via uw bestaande factuurstroom plaatsvinden.

INNAX Factuurmanagement

Animatie Factuurmanagement

Toetst u de energiefacturen van uw gebouwen aan het daadwerkelijke verbruik en de geldende tarieven? Slim ingericht factuurmanagement is essentieel om grip te krijgen op uw energiekosten en de kwaliteit van de administratie te verbeteren. In deze video laten we zien hoe INNAX u daarbij kan helpen.

Grip op energie

Besparen op energie en kosten dankzij effectief energiemanagement

Besparen op het energieverbruik van gebouwen begint met inzicht. Om hier stappen in te zetten is het zaak om alle aspecten van energie te bekijken, want de winst zit meestal in het ontdekken van slimme combinaties. Die kun je pas zien, nadat voldoende relevante data zijn verzameld.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Marco zal snel contact met u opnemen.