Een onderbouwde verduurzamingsroute

Hun vastgoed wordt juist meer waard, doordat ze op tijd toekomstvaste maatregelen nemen. De gebruikerstevredenheid gaat omhoog, de huurcontracten lopen langer. De prijs per m2stijgt, terwijl de energiekosten en de CO2-uitstoot dalen.

Duurzame oplossingen

Onze specialisten kunnen u op tal van terreinen bijstaan. Een greep uit onze dienstverlening:

Paris Proof Partnership

Onze gebouwen zijn verbonden met de klimaatdoelen van Parijs en kunnen een grote bijdrage leveren aan de CO₂-reductie. Het doel is duidelijk, de route soms nog onbekend. Als onafhankelijke partner in verduurzaming wijzen we niet alleen de weg, we leggen hem samen met u af.

In een Paris Proof Partnership kiest u het level dat past bij de ambitie en vraagstukken van uw organisatie. Van actueel overzicht en inzicht met uw eigen Paris Proof Monitor©, tot structurele verbetering van de kwaliteit van uw vastgoed.

Energy as a Service

Steeds meer gebouweigenaren zoeken volledige ontzorging in de duurzame energievoorziening van hun gebouwen. Met Energy as a Service neemt INNAX de energievoorziening - de opwekking, terugwinning, opslag en distributie van energie - uit handen. Als totaalpakket of in losse modules.

Toekomstvaste gebouwen

Waarde verhogen dankzij route voor verduurzaming

De oplossingen van INNAX onderscheiden zich door een datagedreven totaalaanpak. Doel: alle belemmeringen om te verduurzamen weghalen. Als onafhankelijke verduurzamingspartner bieden we oplossingen die inzetbaar zijn gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Albert zal snel contact met u opnemen.

Nieuws en projecten

 

INNAX begeleidt ABN AMRO bij herontwikkeling ‘Foppingadreef’

 

Aeres Hogeschool Almere

 

Duurzame transformatie schoolgebouw ‘t Rijks

 

Paris Proof aanpak Bouwinvest

 

Zwembad Valkenhuizen

 

Emergis opent eerste circulaire zorgkliniek van Nederland

 

Duurzaam schoolgebouw voor het CLV

 

Cultuurhuis de Nobelaer