Samen de route afleggen 

INNAX gaat de uitdaging graag met u aan. Samen werken we aan het realiseren van uw doelstellingen voor duurzame gebouwen. Het Paris Proof Partnership bestaat uit vier duurzame hoekstenen:

Duurzame hoekstenen

  • een verduurzamer op strategisch niveau
  • een concreet stappenplan naar 2030 en 2050
  • een intelligent dataplatform voor al uw gebouwen
  • verduurzamingsmaatregelen die structureel waarde toevoegen
De bouwstenen van het paris proof partnership, visueel naast de tekst

Persoonlijke verduurzamer

Een verduurzamer is benaderbaar, luistert, denkt mee en verbindt. Hij of zij staat naast u bij strategische beslissingen maar ook bij implementaties op de werkvloer. Eén persoon, toegewijd, beschikbaar, vertrouwd.

Uw verduurzamer legt voor u de verbinding met de specialisten die INNAX in huis heeft. Is de uitdaging wat groter, dan wordt een team van specialisten betrokken. Zo houdt u de handen vrij en de focus op uw doelstellingen.

Stappenplan 

Door de focus op uw ambitie, beleid en doelstellingen en de verzameling van gebouwdata maken we een route met heldere stappen. Door te kijken naar uw gebouwdata pakken we maximale ruimte voor verbetering & versnelling van de verduurzaming waar dat kan. Zo richten we een continu proces in waarin we stap voor stap naar Paris Proof bewegen. 

Paris Proof Stappenplan, het proces.

Paris Proof Monitor

De Paris Proof Monitor© is een intelligent dataplatform dat u overzicht en inzicht geeft in uw vastgoed en de meest effectieve verduurzamingsroute. Onze data-driven software is gebaseerd op een unieke combinatie van domeinkennis en moderne data science technieken.

  • Uw data compleet en inzichtelijk op één plek
  • Inzicht in portefeuilles met een druk op de knop
  • Krachtige analysesoftware geïntegreerd
  • Groeit mee met de voortgang richting uw doelstellingen

de werking van de Paris Proof Monitor van INNAX

Duurzame oplossingen

Vanuit inzicht naar actie! Dat vraagt vroeg of laat om inzet van onze specialisten. Uw verduurzamer weet ze te vinden wanneer u ze nodig heeft.

In plaats van te beginnen bij de specialist starten we met het stappenplan dat leidt naar uw doelstellingen. Mocht een aanvullende oplossing nuttig zijn dan zetten we die in. Samen voeren we de regie en gaan we efficiënt om met uw en onze resources.

Partnership levels

De vier verschillende paris proof partnership levels

 

Bekijk hier welk level bij uw situatie past

Paris Proof Partnership

Uitleg in animatievorm

Het doel is duidelijk, de route vaak nog onbekend. Benieuwd wat een Paris Proof Partnership voor jouw organisatie kan betekenen?

Breng alle gebouw- en energiedata samen en werk toe naar een stappenplan 2030 en 2050. De Paris Proof Monitor© geeft je overzicht, inzicht en de meest effectieve verduurzamingsroute.

Toekomstvaste gebouwen

Waarde verhogen dankzij route voor verduurzaming

Nog altijd denken velen: duurzaam is duur. Dat geldt alleen voor partijen die verduurzaming niet goed voorbereiden. Organisaties die het slim aanpakken, constateren juist precies het tegenovergestelde. Hun vastgoed wordt meer waard, doordat ze op tijd toekomstvaste maatregelen nemen. De gebruikerstevredenheid gaat omhoog, de huurcontracten lopen langer. De prijs per m2 stijgt, terwijl de energiekosten en de CO2-uitstoot dalen.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Albert zal snel contact met u opnemen.