Energiemeters

Energiemeters registeren gedetailleerd uw verbruik. INNAX levert, installeert en onderhoudt slimme, op afstand uitleesbare energiemeters. Zowel voor inzicht als afrekening op werkelijk verbruik. Dat doen we vanuit onze rol als erkend meetverantwoordelijke, Overige Diensten Aanbieder (ODA) en als meetspecialist. Voor alle energiesoorten. Samen met ons online energiemonitoringsysteem Eview krijgt u detailinzicht en grip op uw energie.

Meer over energiemeters

Energiemonitoring

Met ons online energiemonitoringsysteem Eview heeft u direct inzicht in uw energiegebruik. Zo kunt u eenvoudig energiegebruiken monitoren, snel onnodig verbruik ontdekken en de effecten van energiebesparende maatregelen analyseren en bewaken. Daarnaast beschikt u eenvoudig en snel over verbruiksrapportages. Ook voldoet u met Eview aan de EBS-verplichting, het gebruik van een energieregistratie- en bewakingssysteem.

Meer over energiemonitoring

Additionele meetdiensten

Naast bovenstaande meet- en monitoringdiensten biedt INNAX verschillende additionele diensten.

Tussenmeters

Wilt u meer inzicht in het verbruik van verschillende bouwdelen of gebruikers? Of zuiver afrekenen met huurders? We hebben voor elke situatie een geschikte meetoplossing. En altijd slim. Zo is het niet nodig om handmatig meterstanden op te nemen.

Meer over tussenmeters

MLOEA

MLOEA staat voor: meerdere leveranciers op één aansluiting. Hiermee is het mogelijk om meerdere contracten af te sluiten met verschillende energieleveranciers. Dit vergoot de keuzemogelijkheden en daarmee de controle over uw energiekosten.

Meer over MLOEA

Hoogfrequent data

In de energiemarkt wordt dagelijks kwartierdata van uw elektriciteitsaansluitingen wordt gedeeld met meetbedrijven, leveranciers, netbeheerders en programmaverantwoordelijken. Toch kan het zijn dat er in een hogere frequentie data beschikbaar moet zijn. Soms zelfs elke seconde.

Meer over hoogfrequent data

Faciliterend netbeheerder (FNB)

Naast de regionale elektriciteits- en gasnetwerken, kennen we ook gesloten distributiesystemen (GDS). Deze systemen worden ook wel particuliere netten genoemd. Een ontheffing voor een GDS biedt mogelijkheden om een eigen energienet te beheren. Dat geeft naast voordelen ook plichten. INNAX kan u als gecertificeerd als faciliterend netbeheerder ondersteunen bij de energieadministratie.

Meer over faciliterend netbeheer

Meetdiensten voor laadpalen

Steeds meer organisaties zijn bezig met het (laten) plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s, maar hoe zit dat met het meten van het extra elektriciteitsverbruik? 

Meer over laadpalen meten

Grip op energie

Besparen op energie en kosten dankzij effectief energiemanagement

Besparen op het energieverbruik van gebouwen begint met inzicht. Om hier stappen in te zetten is het zaak om alle aspecten van energie te bekijken, want de winst zit meestal in het ontdekken van slimme combinaties. Die kun je pas zien, nadat voldoende relevante data zijn verzameld.
Lees verder...

Meer weten?

Laat uw gegevens achter en Harold zal snel contact met u opnemen.